Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Nieuws, 6 redenen om naar Vietnam te reizen, bestemming in de kijkerBeste wereldreiziger

NIEUWS


Omwille van het succes van onze vele reizen, hebben wij ons team recent uitgebreid met drie nieuwe medewerkers: welkom Koen, Jonas en Heleen! Net zoals onze andere medewerkers zullen zij steeds klaarstaan om u verder te helpen met al uw vragen en inlichtingen, en met veel plezier uw inschrijvingen afhandelen!

 

6 REDENEN OM NAAR VIETNAM TE REIZEN

 1. Een turbulent verleden

  De Vietnamoorlog (1955-1975) is een gebeurtenis die nooit vergeten zal worden. Er zijn verschrikkelijke dingen gebeurd tijdens deze slachtpartij op Vietnamese bodem. Doorheen het ganse land zijn er sporen terug te vinden van deze turbulente tijden. In Cu Chi kruipen we door het vernuftige tunnelcomplex dat de Vietminh gebruikten in hun strijd tegen de Franse troepen en later de Vietcong tegen de Amerikaanse.

     
 2. Halong Bay

  Meer dan drieduizend kleine eilandjes verspreid in de Golf van Tonkin, nabij de grens met China. Aan boord van een luxejonk varen we door de mythische baai langs oprijzende karstrotsen. Een onvergetelijke ervaring door de Baai van de dalende draak!

   

      

   

 3. Hoi An, UNESCO-werelderfgoed

  Het charmante havenstadje Hoi An staat sinds 1999 op de UNESCO-werelderfgoedlijst en is één van de belangrijkste toeristische attracties in Vietnam. Ondanks dit status blijft de stad zijn oude charme behouden word je als bezoeker helemaal terug gekatapulteerd in de tijd.

   

        
 4. Sapa, het meest noordelijkste stukje van Vietnam

  Dit schitterend dorp werd in 1922 gesticht door de Fransen als heuvelstation. Sapa staat bekend om de ongelooflijk mooie uitzichten over groene rijstvelden en prachtige valleien.

   

        
 5. Een bezoek een de Hmong, één van de bergstammen

  De Hmong leven in afgelegen berggebieden aan de noordelijke grens met Laos. De volkeren leven onder andere van mais en rijst, die ze zelf verbouwen, en staan o.m. bekend om hun kleurrijke traditionele klederdracht. 

   

       
 6. De nachttrein van Hanoi naar Lao Cai
      
  De Victoriatrein legt een traject van 38km af, dwars door het Fan Si Pan-gebergte. Een unieke en onvergetelijke ervaring!
      
                           


HOBO Reizen
is pionier wat reizen naar Vietnam betreft en beschikt over bijna 30 jaar ervaring en kennis van dit Aziatisch juweel dat schittert met zijn mooie boeddhistische pagodes, Franse koloniale architectuur en ruïnes uit de Cham-periode.

Klik hier om de afreisdata en ons gedetailleerd programma te bekijken. 

 

BESTEMMING IN DE KIJKER:

Panama – Koningin van twee werelden – €4190 


Naast het ingenieuze Panamakanaal, heeft dit land nog zo veel meer voor u in petto! Zo maken we tijdens onze rondreis kennis met het koloniaal erfgoed, tropisch regenwoud en smaragdgroene gebergtes. Zo bezoeken we o.a. El Nispero, waar honderden vogelsoorten zich in hun sas voelen. Net zoals u na de eerste kennismaking? 


Hoogtepunten:

 • De schitterende skyline van Panama City
 • Het ingenieuze Panamakanaal
 • De zee¬≠schildpadden op Isla Cana
 • Boquete, look-a-like van een Zwitsers bergdorp omringd door prachtige junglewouden en vulkanen
 • Bocas del Toro, het paradijs en een absolute must voor liefhebbers van gifkikkers, tropische jungle en een onderwaterwereld met mooie koraalriffen

Afreisdata 2019:

 • 8 oktober
 • 5 november (nog enkele plaatsen beschikbaar) 
             
November is dé ideale periode om dit fascinerende land te ontdekken!

Afreisdata 2020:

 • 7 januari
 • 4 februari
 • 10 maart

Klik hier om u in te schrijven.


Inschrijven voor al onze bestemmingen kan steeds via onze website.

 

Contacteer ons voor meer informatie
Tel: 016 20 80 47 - travel@hoboreizen.be   

 

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.