Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

ReisnieuwsBeste wereldreiziger

Gisteren genoten we met onze medewerkers en reisleiders van een welverdiende teambuilding-dag. Een themawandeling door het Leuven van de Eerste Wereldoorlog, gevolgd door een bezoek aan het vernieuwde Afrikamuseum in Tervuren, waar voor één keer de reisbegeleiders zich lieten gidsen. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue in klimzaal de Stordeur.

Foto: Anne Verstraeten

 

REISNIEUWS

 

Grote kuis op de Faeroër

De Faeroër, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, werd een tijdje “gesloten voor onderhoud”. Een team van 100 vrijwilligers stak de handen uit de mouwen om de impact van de mens aan de natuur zo min mogelijk te houden. Zo werden er op het eiland Mykines, bekend als broedplaats van de papegaaiduiker, uitkijkpunten ingericht en de paden duidelijk afgebakend zodat wandelaars niet door de broedplaatsen lopen. Allemaal praktische dingen die het toerisme in de toekomst in goede banen kunnen leiden.

Hobo Reizen organiseert verschillende keren per jaar een 8-daagse rondreis naar de unieke eilanden. Verwacht je aan steeds wisselend en dramatisch licht, en aan ruwe schoonheid en authenticiteit. In 2015 werden de Faeroër tot mooiste reisbestemming uitgeroepen door National Geographic.

Alle afreizen van 2019 zijn reeds volzet, dus wees er op tijd bij moest u geïnteresseerd zijn in een plaatsje in 2020!

Klik hier voor meer info.

 

Foto: Johan Van Cutsem 

Uluru niet meer te beklimmen

Vanaf oktober 2018 is het niet meer mogelijk om de iconische Uluru (ook bekend als Ayers Rock) te beklimmen. De rotspartij is een heilige site voor de Aboriginalgemeenschap Anangu.

De laatste jaren waagden steeds minder toeristen zich aan de klim. Sommigen uit respect, anderen wegens de te zware fysieke inspanning. Als alternatief voor het beklimmen van de rots kan men ook een wandeling om de rots heen maken, zoals opgenomen in ons reisprogramma. Tijdens de wandeling worden bepaalde delen van de Tjukurpa met borden toegelicht.

De indrukwekkende rotsformatie lokt jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.


Foto: Sophie Coomans 

 

Hobo Reizen organiseert verschillende keren per jaar afreizen naar Australië.

Afreizen 2019:

  • 6 juli
  • 7 september
  • 21 september
  • 19 oktober (VOLZET)

Klik hier om u in te schrijven. 

 

Inschrijven voor al onze bestemmingen kan steeds via onze website.
Contacteer ons voor meer informatie
Tel: 016/20.80.47 - travel@hoboreizen.be   

 

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.