Home >  > Over ons

Het HOBO-TEAM

Het Hobo-team, al 36 jaar lang uw onafhankelijke reisorganisatie en specialist begeleide reizen in kleine groepen. Op het Hobo-kantoor kan u terecht bij onze ervaren ploeg medewerkers met jarenlange ervaring in de reiswereld. 

Van links naar rechts: Tine, Jonas, An, Luc, Sandra, Koen, Adry, Dirk R., Heleen en Dirk D. 
Afwezig: Sophie

Waarom op groepsreis met Hobo?

 

Wil je op groepsreis? Tip: de groepsreizen van Hobo zijn top!

Zin in een groepsreis of meteen een aantal groepsREIZEN? :-)

Wil je deel uitmaken van een perfect georganiseerde groepsreis? De wereld zien in een aangename sfeer, in leuk gezelschap en onder professionele begeleiding? Gewoon relaxen en je niets hoeven aan te trekken van de organisatie? Dan zit je goed bij Hobo Reizen! We zetten de pluspunten van de groepsreizen van Hobo hieronder even op een rijtje. Lees met ons mee!

Groepsreizen in kleine groep

Hobo organiseert je groepsreis in kleine groepen. We leggen de grens op maximaal 16 personen en dat kleine aantal heeft zo zijn voordelen. In een kleine groep reis je immers mobieler en flexibeler. Je verliest minder tijd, er is minder drukte en ook minder lawaai. Je bent geen nummer en het contact met je medereizigers is meteen een stuk aangenamer. Bovendien kom je terecht in kleinere en meer gezellige accommodaties. Elke medereiziger is gemotiveerd om van de groepsreizen een onvergetelijke ervaring te maken. En dat doen wij en jij samen.

Volledige groepsreis

Onze programma's zijn de volledigste op de markt. Bij ons geen groepsreizen met peperdure optionele excursies. Wat je volgens ons beslist van een land moet zien, hebben we gewoon in ons programma opgenomen. Voordat je vertrekt, kan je dus een sluitend reisbudget opstellen. Verrassingen achteraf zijn onbestaande.

Betrouwbaarheid

Hobo Reizen behoort in zijn segment tot de meest solide spelers op de markt. We zijn een volgens de wetgeving/­decreet vergunde reisorganisatie en we beschikken over het kenteken van Toerisme Vlaanderen. Je kan vertrouwen op een firma met 35 jaar ervaring in begeleide wereld­reizen en groepsreizen. Bovendien zijn we aangesloten bij VVR, de vereniging van Vlaamse Reis­bureaus. Ook die vereniging legt de lat hoog op het vlak van kwaliteitsnormen voor de reissector. Elke groepsreis moet voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ervaren betrokken reisbegeleiders

De reisbegeleiders van Hobo bezitten de badge van erkend reisbegeleider uitgegeven door Toerisme Vlaanderen. De meesten hebben de tweejarige opleiding van reisbegeleider gevolgd aan een van de erkende onderwijsinstellingen. Ze hebben een degelijke kennis van jouw uitverkoren groepsreis: de aardrijkskunde, lokale gebruiken, geschiedenis,  gastronomie, ... Maar ook: de gave van het woord, organisatietalent, luisterbereidheid en alle andere vaardigheden die nodig zijn om van jouw groepsreis een succes te maken.

Comfort

Bij Hobo gaan de begeleide wereldreizen, groepsreizen en comfort hand in hand: kleine groepen, betrouwbare vliegtuigmaatschappijen, smaakvolle hotels, bussen met airco waar nodig, ... Elke groepsreis draagt bij tot jouw reisplezier!

Veiligheid

Al onze bestemmingen worden vooraf grondig gescreend op politieke stabiliteit en mogelijk natuurgeweld. En mocht de actualiteit dat een zeldzame keer toch vereisen, dan passen wij à la minute ons programma aan. flexibel als we zijn.

Jij bent geen nummer!

Bij Hobo Reizen ben jij als klant géén nummer. Tijdens een bijeenkomst voor de groepsreis maak je kennis met je reisgenoten en reisbegeleider. Je krijgt een documentatiemap en een antwoord op al je praktische vragen.

Na de groepsreis nodigen we je opnieuw uit voor een gezellige namiddag of avond waar we met een goed glas Chileense wijn herinneringen ophalen en de foto's of films bekijken. In het moderne kantoor van Hobo Reizen hebben we daarvoor twee grote flatscreens opgehangen. Iedereen kan op die manier zijn foto's en films van op de groepsreis op hun best bewonderen.

Veilig reizen op maat

Hobo Reizen verzorgt ook individuele reizen en groepsreizen op maat. Tegen de beste voorwaarden stellen we ook jouw droomreis samen. Meer weten over onze aanpak reizen op maat?

Hoe schrijf je je in op onze groepsreizen? 

Wil je je inschrijven op een Hobo groepsreis? Dat kan je op verschillende manieren. Kies gerust de manier die jou het best past of gewoon het leukst lijkt.

Op de interessantste manier

Wij nodigen jullie graag op zondag 10 december 2023 uit voor onze jaarlijkse Hobo Reisbeurs in de Brabanthal 1 te 3001 Leuven. Onze deskundige reisleiders helpen je aan de rijk gestoffeerde infostands van onze 80 Wereld- en Europareizen bij het zoeken naar een geschikte trip, of vertellen je alles over je (nieuwe) favoriete vakantieland.

Wie naar de Hobo Reisbeurs op zondag 10 december in de Brabanthal van Leuven komt wordt naar aanleiding van onze 35ste verjaardag vergast op tal van verrassingen. Elke bezoeker krijgt een verjaardagsgeschenk, een glaasje cava of fruitsap, neemt deel aan een tombola met vele mooie prijzen die enkel door aanwezigen kunnen worden gewonnen. Bovendien voorzien wij een paar rustige muziekoptredens en hebben een aantal landen hun aanwezigheid gemeld, alsook reisboekhandel Atlas & Zanzibar.

Praktisch: 

Zondag 10 december 2023
Doorlopend van 13u-18u (gratis toegang).
Adres: Brabantlaan 1, 3001 Leuven (gratis parking)

Gebruikers van het openbaar vervoer kunnen onze grote bus (50 plaatsen) nemen aan het station van Leuven, zijde centrum, bij het KBC kantoor (witte gevel).

Op de boeiendste manier

Schrijf je in voor één van onze digitale infovoorstellingen over onze groepsreizen.

Je krijgt een audiovisuele voorstelling van je favoriete bestemming en groepsreis, te bekijken via jouw PC, tablet of smartphone. Een ervaren reisleider leidt die voorstelling in. Tijdens de infovoorstelling beantwoorden we graag al jouw inhoudelijke en praktische vragen via de live chat. Zo kunnen we je op een veilige manier op de hoogte houden van onze professioneel begeleide groepsreizen en ons vernieuwde aanbod.

Op de snelste manier

Via 'Reserveer uw reis' selecteer je de groepsreis waarvan je droomt en de gewenste periode. Je vult je persoonsgegevens in en klaar is kees! Tenzij je niet aan de verleiding kan weerstaan om even te gaan snuisteren in het fotoalbum van je favoriete bestemming.

Op de oude, vertrouwde manier

Je telefoneert ons op het nummer 016 20 80 47.

Nog een vraag?

Onze reisbegeleiders

Elke reisbegeleider van Hobo bezit de badge van erkend reisbegeleider. De meesten hebben de tweejarige opleiding van reisbegeleider gevolgd aan een van de erkende onderwijsinstellingen. Zij hebben een degelijke kennis van jouw uitverkoren bestemming: ze weten alles over de aardrijkskunde, lokale gebruiken, geschiedenis, gastronomie ... Maar ook: de gave van het woord, organisatietalent, luisterbereidheid en alle andere vaardigheden die nodig zijn om jouw groepsreis te doen slagen!

 

Adry

Adry

Agnes

Agnes

An

An

Ann

Ann

Anne

Anne

Bernard

Bernard

Bert

Bert

Carl

Carl

Carlos

Carlos

Cedric

Cedric

Daniel

Daniel

David

David

Denise

Denise

Didier

Didier

Dina

Dina

Dirk

Dirk

Elsy

Elsy

Emiel

Emiel

Fabienne

Fabienne

Françoise

Françoise

Frank

Frank

Frank

Frank

Guy

Guy

Guy

Guy

Hilde

Hilde

Hugo

Hugo

Ian

Ian

Isabelle

Isabelle

Jan

Jan

Jan

Jan

Jan

Jan

Jean-Marie

Jean-Marie

Jean-Pierre

Jean-Pierre

Jef

Jef

Jeroen

Jeroen

Johan

Johan

Johan

Johan

Johan

Johan

Johnny

Johnny

José

José

Jules

Jules

Karel

Karel

Kariny

Kariny

Kurt

Kurt

Lieve

Lieve

Linda

Linda

Luc

Luc

Marc

Marc

Marijke

Marijke

Mark

Mark

Marleen

Marleen

Marleen

Marleen

Marleen

Marleen

Michou

Michou

Mieke

Mieke

Mireille

Mireille

Myriam

Myriam

Patrick

Patrick

Patrick

Patrick

Paul

Paul

Peter

Peter

Pierre

Pierre

Polly

Polly

Robert

Robert

Roger

Roger

Stefan

Stefan

Stijn

Stijn

Sylvie

Sylvie

Tony

Tony

Trees

Trees

Viviane

Viviane

Willy

Willy

Yves

Yves
 

 
De klant is geen nummer!
 
Bij Hobo Reizen is de klant geen nummer. Tijdens een bijeenkomst voor de reis maakt u kennis met uw reisgenoten en reisleider. U krijgt een documentatiemap en een antwoord op al uw praktische vragen.
 
Na de reis nodigen wij u opnieuw uit voor een gezellige namiddag of avond waar wij met een goed glas Chileense wijn herinneringen ophalen en de foto's of films bekijken.
 
In het moderne kantoor van Hobo Reizen zijn daarvoor 3 grote flatscreens opgehangen zodat iedereen zijn foto- of filmkunsten op zijn best kan bewonderen.
 
 
Reizen op maatHobo reizen verzorgt ook individuele en groepsreizen op maat. Tegen de beste voorwaarden stellen wij u uw droomreis samen. Voor alle informatie contacteer ons kantoor.