Home >  > Getuigenissen

Getuigenissen

Onze reizigers aan het woord

Geachte

Mijn naam is Hubert en ik was, samen met mijn echtgenote Chris, medereiziger met de Hobo reis naar Costa Rica (reis van 20 januari tot 4 februari 2024). De reisleider was Frank D.

Ik wil hiermee mijn lof uitspreken over de reisleider. Reeds tijdens de voorbereidende vergadering, maar ook gedurende de tijd vóór het vertrek viel het op dat we een merkwaardige en competente reisleider zouden hebben, door de vele en interessante literatuur die we mochten ontvangen.

Tijdens de reis werden we perfect ingelicht over zowel de geschiedenis, de achtergronden en de actualiteit van Costa Rica. De dagdagelijkse organisatie verliep rimpelloos en Frank viel bijzonder op door zijn aangename contacten en door zijn medeleven en behulpzaamheid bij medereizigers die fysische moeilijkheden hadden.

Met vriendelijke groeten,

Beste

Onze recente reis naar India-Rajastan was top. Een dikke pluim ook voor Kariny, de reisleidster van Hobo. Wij hebben nog niet vaak een reisleiding gehad die zo goed was voorbereid en een diepgaande kennis had van het land dat we bezochten. Steeds aanspreekbaar ook, hulpvaardig enz. Kortom een reisleidster zoals we ze steeds graag zouden hebben.

Groetjes
Mvg

Beste,

Het was onze eerste reis met Hobo en we zijn buitengewoon tevreden teruggekomen. Het programma was bijzonder gevarieerd: de historische bezienswaardigheden waren adembenemend, en de activiteiten gevarieerd. We hebben alle mogelijke vervoermiddelen kunnen gebruiken, van kameel, tuk tuk, comfortabele busjes, olifanten, bootjes tot de Gatiman express, omwille van de annulering van een vlucht door IndiGo. Dit heeft ons toegelaten onvoorstelbare dorpjes te doorkruisen en in contact te komen met de lokale bevolking.

We waren ook tevreden over de hotels, en hebben zelfs in paleizen van maharadja's gelogeerd. Het eten was vaak heel lekker, maar ontbrak soms aan afwisseling. De organisatie verliep vlot, dank zij de professionele begeleiding van Kariny. We kregen het dagdagelijkse programma op voorhand, en een samenvatting ervan achteraf, plus extra-inlichtingen over allerlei topics. De achtergrond info was aanvullend bij het commentaar van de gidsen en Kariny vertaalde de inhoud steeds perfect (ik ben zelf in het vak en kan zeggen dat hun taal niet altijd verstaanbaar was). Kariny zorgde ervoor dat de sfeer ontspannen was, ze was heel hulpvaardig (er waren een paar zieke reizigers) en loste de probleempjes snel op, waarover onze dank. En ze heeft ons extra pareltjes laten ontdekken o.a. de stepwells. Waouw!

We hebben volop genoten van deze reis!

Met vriendelijke groeten

Beste,

De reis met Hobo naar Rajasthan van 20 januari tot 4 februari 2024 was dik in orde. Ik wil jullie daarvoor bedanken en vooral Mevr. Kariny V. Haar kennis, haar bezorgdheid, haar kennis van het de Engelse taal was voor mij althans een pluspunt. Haar positieve ingesteldheid om de sfeer in de groep te optimaliseren was zeer goed. Bij het bekijken van de vele honderden foto’s, herbeleef ik de reis. Ik kan Hobo aanprijzen voor al die mensen die van cultuur houden. Als actieve 50 plusser (ik zal mijn leeftijd maar niet meedelen) kan ik nog andere bestemmingen aanraden.

Het was een toffe reis. Een grote dank u wel.

Beste,

Mijn recente reis naar India, Rajasthan was een prachtige reis. Onze reisleidster Kariny was top, zeer gemotiveerd, goed voorbereid en steeds in de weer om alles vlot te laten verlopen. Hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten

Pagina 1 / 31