Home >  > Getuigenissen

Getuigenissen

Onze reizigers aan het woord

Beste Hobo,

Hierbij nog even een reactie op de reis naar Saoedi-Arabië. Vond het een prachtige reis! Mooi programma met veel hoogtepunten. Zat goed in elkaar, zodat we in betrekkelijk korte tijd toch veel indrukken opgedaan hebben. Goede hotels, en goed eten in een goed georganiseerd land met vriendelijke mensen. Waar je je welkom voelt.

Dat alles mede door de inzet van reisbegeleider, Marleen. Zij was goed op de hoogte, zette zich volledig in om de reis tot een succes te maken. Was voor iedereen in de groep attent.

Ik heb veel reizen gemaakt met verschillende reisorganisaties, maar heb dat menigmaal ook wel heel anders meegemaakt. Ook de lokale reisbegeleider was prima. Dit wilde ik toch nog even kwijt.

Met vriendelijke groet,

Beste allemaal,

Het was een prachtige reis! Mijn mama en ik hebben genoten van begin tot op het einde! Wij hebben heel veel gezien, … zelfs de walvissen zijn voor de boot gezwommen, een magisch moment! Maar de grootste schat was Ann, wij hebben iemand mogen leren kennen die met zoveel inzet, kennis, gevoel, empatie ons zo een onvergetelijke reis geschonken heeft! Größes Lob, waaaaauuuw! Ann heeft zoveel gegeven, ongelofelijk wat ze alles wist, de verhalen die ons voorgelezen had in autobus. Altijd een glimlach, ze was altijd voor je daar! Ann is een superdeluxe gids en dat is zelden! Wij hadden geluk!

Danku lieve Ann voor alles!

Groetjes en liefs

Beste iedereen,

Onze reis mogen we zeker als 100% geslaagd noemen. De commentaren van iedereen waren lovend, niet alleen voor de dingen die we gezien hebben, de organisatie, de indeling van de reis, de plaatselijke gids Claudius. Ook over onze groepsgeest en goede verstandhouding was iedereen het laaiend eens! Dus mogen we ook een pluimpje op ons hoedje steken.

Maar onze Hobo-reisleider Frank, bijgenaamd door Toon "ons Duracelleke", mogen we zeker niet vergeten. Frank stond inderdaad nooit stil. Reeds 's morgens vroeg was Frank op zoek naar een mooie zonsopgang om daarna zijn mooie foto's te delen met de groep. Voortdurend was hij in de weer om iedereen te helpen waar kon. Zijn inzet om alles voor ons perfect te regelen mogen we zeker niet onderschatten.

De fantastische en gedetailleerde informatie (met allerlei kaartjes en cijfers) die Frank ons bezorgde was heel waardevol om de reis perfect te kunnen volgen. Frank zorgde tevens dat we het maximum uit onze reis konden halen, met als gevolg soms vroeg opstaan, maar de beloning was zeker de moeite waard (dieren, mooie natuur, ...).

De bijkomende vlucht, in Swakopmund, die Frank geregeld had was zeker de moeite waard. Deze binnenlandse vlucht zou zeker mogen opgenomen worden in het Hobo-programma voor de volgende Namibiëreizen. In Swakupmond zelf valt immers weinig te beleven of te zien. Frank heeft ons dus een mooi alternatief aangeboden voor deze vrije namiddag, wat terug zeer geapprecieerd werd door de ganse groep.

Dank aan iedereen voor deze toffe en onvergetelijke reis!

Geachte Heer,

Voor het eerst gingen we met HOBO op reis. En wat voor een reis! Een echte aanrader!

De reisleiding was gewoon perfect. Er werd georganiseerd, geanticipeerd en vooral heel hard gewerkt op maat van elk individu binnen de groep achter de schermen.

Met HOBO reizen, is een echte aanrader!

Geachte,

Van 3 tot en met 13 november zijn mijn zus en ik met Hobo naar Saoedi-Arabië geweest. Deze reis is super meegevallen!

Mooie landschappen, rijke cultuur en heel vriendelijke mensen. We zouden Hobo aan iedereen aanraden. We hebben zeker geboft met een reisleidster als Marleen. Mijn zus en ik waren allebei een beetje ziek gedurende de reis. Ze vroeg altijd hoe het ging of ze iets kon doen. Ze liep de benen van onder haar lijf om Het iedereen naar hun zin te maken. Niets was haar te veel. Ze gaf goede uitleg over de bezienswaardigheden. Zorgde ervoor dat iedereen alles begreep. Ze was als een moeder voor ons. Ze is echt een visitekaartje voor Hobo. Wou dit even melden.

Een tevreden klant

Mvg

Pagina 1 / 19