Home >  > Getuigenissen

Getuigenissen

Onze reizigers aan het woord

Beste,

Wanneer we niet tevreden zijn, kruipt iedereen in zijn/haar pen. En wanneer we wel tevreden zijn, vergeten we dat. Maar deze keer niet!

Ik zou jullie graag melden dat Elsy V. een juweel is aan de HOBO-kroon. Ik heb haar vorig jaar leren kennen als een sympathieke en zéér bekwame reisleidster tijdens de reis naar Extremadura. We waren blij toen we hoorden dat ze ons ook dit jaar zou vergezellen naar Costa Rica en ze heeft zichzelf overtroffen: altijd vriendelijk, behulpzaam, meelevend. Ze zocht en vond een oplossing voor elk probleem. Ik heb al veel gereisd maar dit is de beste die ik ooit leerde kennen.

Daarom ben ik van plan nog meer met HOBO te reizen. En, indien ze ooit een reis naar Madagaskar of de westkust van de USA begeleidt, laat het mij aub weten, dan schrijf ik in.

Met vriendelijke groeten

Dag

Isabelle V., onze reisleidster van onze reis naar Zuid-India 21/01-05/02/2023 was top!

Zij was niet alleen super voor elk van de deelnemers maar zij kende het onderwerp van de reis volledig. Zij bereidde heel veel informatie voor en wist ons tijdens de reis heel goed te onderhouden omtrent cultuur, godsdienst, geschiedenis enz.

Een dikke pluim voor haar.

Beste groeten,

Goede middag,

Wel en goed thuisgekomen van de prachtige fotoreis naar Mauretanië onder leiding van Johan. Dit is nog een echt authentiek land met een zeer vriendelijke bevolking. Alles was perfect georganiseerd ook dank zij de uitstekende bijdrage van de lokale agent Sidi.

Dikke pluim voor deze nog ongekende bestemming!

Kampvuur en vallende sterren - tenten geteisterd door de wind - onverharde wegen - of geen wegen - zandduinen in dieprood, oranje en roze - kamelen en pelikanen - een schitterende oceaan - gastvrije nomaden naast Unesco werelderfgoed.

Deze reis naar Mauritanië is Afrika op zijn best! Johan, bedankt voor het initiatief en voor de schitterende begeleiding.
Wij zijn teruggekeerd met een verruimde blik en massa's fotomateriaal!

Beste HOBO team,

In januari hebben we met Hobo onze 16de reis gemaakt. Deze keer als bestemming: Oeganda. Het was een meer dan geslaagde ontdekking. Alle verwachtingen werden ingelost. Oeganda heeft een enorm aanbod aan natuur en dierenpracht.

Toen we vrienden en familie spraken over onze reisbestemming naar Oeganda, werd er gereageerd met ongeloof en verbazing. Is het daar wel veilig? En gevaarlijk? Pas maar op voor tropische ziektes. Maar niets van dat alles. Laat deze reis nu net alle vooroordelen over Oeganda ontkracht te hebben. Wie een bestemming zoekt vol wilde dieren en beboste bergen, is in Oeganda aan het juiste adres. Iedereen heeft probleemloos de rondreis met alle trackings kunnen meedoen. Personen waarvan er enkelen van een eind in de 70 en ook een 80-jarige hadden geen enkel probleem tijdens deze reis.

De bevolking, gidsen, natuur, lodges en personeel doen er alles aan opdat de reizigers zich volledig op hun gemak voelen. Enkele van met uitsterven bedreigde dieren zoals de gorilla’s, neushorens en andere diersoorten worden in de nationale parken streng beschermd. De ervaring die men krijgt als men oog in oog staat met een berggorilla is een belevenis die men nooit meer vergeet.

Van de vele landen die we bezocht hebben is het volk en het personeel bij de top van de wereld op gebied van vriendelijkheid en hulpvaardigheid.

Alle hoogtepunten zijn gegoten in een verslag/blog, opgefleurd met foto’s, en is on-line te lezen op internet via https://oeganda2023.blogspot.com/.

Jozef (Jef) en Hilda

Pagina 1 / 21