Waarom reizen met Hobo?

Rondreizen in een kleine groep

Met HOBO reis je in een kleine groep. We leggen de grens op maximaal 16 personen. En dat heeft zo zijn voordelen. In een kleine groep reis je mobieler en flexibeler. Je verliest minder tijd, er is minder drukte, minder lawaai. Je bent geen nummer en het contact met je medereizigers is aangenamer. Bovendien kom je terecht in kleinere en meer gezellige accommodaties. Elke medereiziger is gemotiveerd om van de rondreis een onvergetelijke ervaring te maken. Samen.

Volledigheid

Onze programma's zijn de volledigste op de markt. Bij ons geen peperdure optionele excursies. Wat u volgens ons beslist van een land moet zien, hebben we gewoon in ons programma opgenomen. Voor u vertrekt, kan u dus een sluitend reisbudget opstellen.

Betrouwbaarheid

HOBO Reizen behoort in zijn segment tot de meest solide spelers op de markt. Wij zijn een volgens de wetgeving/­decreet vergunde reisorganisatie en hebben het daarbij horende kenteken van Toerisme Vlaanderen . U kan vertrouwen op een firma met 31 jaar ervaring in wereld­reizen. Bovendien zijn wij aangesloten bij VVR , de vereniging van Vlaamse Reis­bureaus, die op zijn beurt de lat hoog legt op het vlak van kwaliteitsnormen voor de reissector.

Ervaren betrokken reisbegeleiders

De reisbegeleiders van HOBO bezitten de badge van erkend reisbegeleider uitgegeven door Toerisme Vlaanderen . De meesten hebben de tweejarige opleiding van reisbegeleider gevolgd aan een van de erkende onderwijsinstellingen. Zij hebben een degelijke kennis van uw uitverkoren bestemming: de aardrijkskunde, de lokale gebruiken, de geschiedenis, de gastronomie, ... Maar ook: de gave van het woord, organisatietalent, luisterbereidheid en alle andere vaardigheden die nodig zijn om uw reis te doen slagen.

Comfort

Bij HOBO gaan wereldreizen en comfort hand in hand: kleine groepen, betrouwbare vliegtuigmaatschappijen, smaakvolle hotels, bussen met airco waar nodig, ... Het draagt allemaal bij tot uw reisplezier!

Veiligheid

Al onze bestemmingen worden vooraf grondig gescreend op politieke stabiliteit en mogelijk natuurgeweld. En als de actualiteit dat een zeldzame keer toch zou vereisen, dan passen wij à la minute ons programma aan.

De klant is geen nummer!

Bij HOBO Reizen is de klant geen nummer. Tijdens een bijeenkomst voor de reis maakt u kennis met uw reisgenoten en reisbegeleider. U krijgt een documentatiemap en een antwoord op al uw praktische vragen.Na de reis nodigen wij u opnieuw uit voor een gezellige namiddag of avond waar wij met een goed glas Chileense wijn herinneringen ophalen en de foto's of films bekijken.In het moderne kantoor van HOBO Reizen zijn daarvoor drie grote flatscreens opgehangen zodat iedereen zijn foto- of filmkunsten op zijn best kan bewonderen.

veilig Reizen op maat

HOBO Reizen verzorgt ook individuele en groepsreizen op maat. Tegen de beste voorwaarden stellen wij u uw droomreis samen. Kom hier  meer te weten over onze aanpak.

Hoe inschrijven?

Op de interessantste manier

Elk jaar organiseren wij een HOBO Reisbeurs in de Leuvense Brabanthal. Hét evenement voor de ware wereldreiziger! Elke reis wordt uitgebreid voorgesteld via een afzonderlijke stand en door een deskundige reisbegeleider. Alom is er animatie. Vroegboekers genieten voordelen. Maar 'the winner takes it all'. Dankzij onze tombola krijgt één geluksvogel zijn wereldreis gratis en voor niks. En met alles erop en eraan!
(Door de coronamaatregelen is het momenteel onmogelijk om onze reisbeurs op een normale manier te organiseren. Wij slaan een jaartje over). Bekijk hier een impressie van de vorige editie.

Op de boeiendste manier

Digitale infovoorstellingen via Zoom.
U krijgt een audiovisuele voorstelling (via uw PC, tablet of telefoon) van uw favoriete bestemming ingeleid door een ervaren reisleider. Op het eind van iedere voorstelling is er de mogelijkheid om al uw inhoudelijke en praktische vragen te stellen via telefoon of e-mail. Zo kunnen we u op een veilige manier op de hoogte houden van onze reizen en ons vernieuwd aanbod.

Op de snelste manier

Via 'Reserveer uw reis' selecteert u uw droomreis en de gewenste periode. U vult uw persoonsgegevens in. Klaar is kees! Tenzij u niet aan de verleiding kan weerstaan om even te gaan snuisteren in het fotoalbum van uw favoriete bestemming.

Op de oude, vertrouwde manier

U telefoneert (016 20 80 47) ons.

Nog een vraag?

Onze reisbegeleiders

De reisbegeleiders van HOBO bezitten de badge van erkend reisbegeleider. De meesten hebben de tweejarige opleiding van reisbegeleider gevolgd aan een van de erkende onderwijsinstellingen. Zij hebben een degelijke kennis van uw uitverkoren bestemming: de aardrijkskunde, de lokale gebruiken, de geschiedenis, de gastronomie, ... Maar ook: de gave van het woord, organisatietalent, luisterbereidheid en alle andere vaardigheden die nodig zijn om uw reis te doen slagen!


Hobo Reizen reisbegeleiders 2021

 
 

 
De klant is geen nummer!
 
Bij Hobo Reizen is de klant geen nummer. Tijdens een bijeenkomst voor de reis maakt u kennis met uw reisgenoten en reisleider. U krijgt een documentatiemap en een antwoord op al uw praktische vragen.
 
Na de reis nodigen wij u opnieuw uit voor een gezellige namiddag of avond waar wij met een goed glas Chileense wijn herinneringen ophalen en de foto's of films bekijken.
 
In het moderne kantoor van Hobo Reizen zijn daarvoor 3 grote flatscreens opgehangen zodat iedereen zijn foto- of filmkunsten op zijn best kan bewonderen.
 
 
Reizen op maatHobo reizen verzorgt ook individuele en groepsreizen op maat. Tegen de beste voorwaarden stellen wij u uw droomreis samen. Voor alle informatie contacteer ons kantoor.