Home >  > Nieuws

Nieuws

Vakantiesalon Brussel 2022

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart 2022 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de 63ste editie van Het Vakantiesalon van Brussel. U kan ons iedere dag tussen 10u en 18u bezoeken aan stand 01481 (Paleis 1).
Hobo Reisbeurs 4 december 2022

Noteer alvast onze nieuwe datum voor een normale Hobo Reisbeurs. In samenspraak met de Brabanthal hebben wij zondag 4 december 2022 vastgelegd. Die dag kunt u aan 80 standen kennismaken met onze vele bestemmingen. Onze reisleiders zullen u graag en met veel enthousiasme vertellen over de cultuur, gebruiken en bezienswaardigheden van uw favoriete bestemming(en).
Veilig reizen bij Hobo, met mate(n)!

Je wilt individueel of met familie, vrienden, collega's of als bedrijf een reis maken naar een Europese of verre bestemming? En ondertussen in je bubbel blijven? Bij ons geen probleem!

Lees meer ...


Coronamaatregelen

Al sinds maart 2020 wordt de reiswereld bijzonder hard getroffen door COVID-19. Van de ene dag op de andere kon er niet meer gereisd worden. Grenzen gingen potdicht. Dankzij de uitgebreide vaccinatiecampagnes liggen deze reisloze dagen achter ons en we kunnen eindelijk terug reizen boeken. Reizen binnen en buiten Europa wordt stilaan mogelijk, meer en meer grenzen gaan open. Er komen meer en meer versoepellingen. Toch zal reizen na corona anders zijn dan voorheen. We worden gedwongen allerlei maatregelen te volgen. Het is een nieuwe realiteit waar we voor moeten openstaan om te kunnen reizen.

Lees meer ...