Ontdek Japan onder een wit deken in de maand februari

Hobo winterreis Japan 9 | 22 februari 2025
Klassieke 14-daagse rondreis in een wit deken van sneeuw met de sneeuwapen in de buurt van Matsumoto (Japanse Alpen) Japan is niets voor niets het land van "de vier seizoenen". Heb je geen problemen met een reis in je winterjas, sjaal, muts en handschoenen, dan kan je in februari genieten van de rust en een helderblauwe hemel.
Reisleiding: An, onze Japan-specialiste.

lees meer

NIEUW: ERVAAR DE MAGIE VAN DE KUMBH MELA IN INDIA, EENS IN DE 12 JAAR - VERTREK 21 JANUARI 2025

Duik diep in de spirituele essentie van India tijdens onze 13-daagse rondreis naar het kleurrijke, legendarische Kumbh Mela-festival, wat eens om de 12 jaar doorgaat. Betreed een wereld van mystiek en devotie terwijl we de heilige steden en prachtige monumenten van dit fascinerende land verkennen. Van de bruisende straten van Delhi tot de serene oevers van de Ganges, deze reis belooft een diepgaande onderdompeling in de rijke cultuur, tradities en spiritualiteit van India.

lees meer

Op groepsreis met Hobo Reizen?

Dat is een supergoed idee! Want een begeleide groepsreis met Hobo Reizen vormt alvast dé basis voor een werkelijk onvergetelijke reiservaring.

Jou de prachtigste plekken ter wereld laten zien, je te laten proeven van de lokale cultuur, interessante kennis meegeven, de lokale keuken leren kennen, de gezelligheid laten opsnuiven in de meest sfeervolle accommodaties, de aangenaamste reisgenoten leren kennen.


Bij Hobo Reizen krijg je alles in één

Welke groepsreis je ook kiest bij Hobo Reizen, je krijgt een compleet pakket. Wat je volgens ons zeker moet gezien hebben, zit in je reisprogramma vervat. Je weet dus op voorhand exact hoeveel de reis je zal kosten. Bij ons geen financiële verrassingen in de vorm van extra peperdure excursies.

Het belangrijkste is dat jij werkt aan onvergetelijke en unieke reisherinneringen. Maar op een heel relaxte manier. Je reisbegeleider ontfermt zich graag over de organisatie van alle details.

Nog voordelen van onze groepreizen?

Bij Hobo Reizen reis je rond in kleine groepjes van maximaal 16 personen en vaak zelfs minder. Elke reis verloopt daardoor een pak rustiger, je verliest minder tijd, komt terecht in gezellige en kleinere accommodaties, leert de lokale bevolking kennen.

Als klant van Hobo Reizen ben je geen nummer. Nog voordat je vertrekt krijg je de kans kennis te maken met je reisgenoten en je reisbegeleider. Het is onze passie om elke klant zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Jouw groepsreis moet in één woord fantastisch zijn. Voor minder doen we het niet.


De beste reisbegeleiders werken voor Hobo

Je wordt begeleid door een ervaren, betrokken én erkende reisbegeleider die de aardrijkskunde van je reisbestemming op zijn duimpje kent, die weet heeft van de lokale gebruiken, geschiedenis, gastronomie. En misschien nog het belangrijkste, die de gave van het woord heeft, beschikt over veel organisatietalent en luisterbereidheid. Onze reisbegeleiders doen alles om van jouw groepsreis een succes te maken.

Lees er onze getuigenissen maar even op na.

Al onze groepsreizen gaan hand in hand met comfort en veiligheid. We screenen al onze bestemmingen vooraf grondig op mogelijk natuurgeweld pandemieën en politieke stabiliteit. En wat Hobo Reizen zelf betreft: we hebben al 35 jaar ervaring op het vlak van wereldreizen en groepsreizen. Als geen ander weten we hoe we je een kwaliteitsvolle groepsreis kunnen aanbieden.

Bij ons ben je in veilige handen!

Surf even rond op de website, laat je betoveren door de prachtigste groepsreizen en maak je keuze.

Tot binnenkort!

Onze specials

Reizen levert je de mooiste herinneringen op. Op de fotoreizen van HOBO leg je die meteen vast op pelicule. Onze ervaren fotoreisleiders brengen je op het juiste moment van het jaar en op de juiste dag naar de enige juiste plek. En daar maak je dan de allermooiste foto's.

Liefhebber van fotograferen én van natuurschoon? Dan is onze fotoreis naar IJsland, Groenland, Mongolië, Finland ... er voor jou.

Ook onze citytrips verrijken je leven. Je bezoekt een stad in een kleine groep, samen met een rvaren gids die enorm veel weet over geschiedenis, kunst en lokale cultuur en daar enthousiast over vertelt. Je maakt kennis met zoveel meer dan enkel de highlights die iedereen wil zien. Ga je mee naar Napels, Boedapest, Berlijn...?

Home